Sunday, 1 January 2012

JOGING JOGING :)

Assalamualaikum..

Fiuhhh ~  Da most tiring day for me tday ... but, i'm happy .. Pagi taun baru nih , aku n roomate aku bangun awal gilaa .. after subuh, we all siap siap then go joging . dah berapa lama dok kat UM nih,, baru terasa nak joging.. HAHA . :D

But, memang enjoy gilaa.. joging tak macam mana pun actually, just nak ambik angin luaq ja... pusing-pusing sekitar UM.. p tengok dewan peperiksaan, n macam-macam lagi la...  but, part paling tak tahan, kami plan nak p KFC after joging.. lepas tuh, dgn perut yg lapaq and tekak yang dahagakan air, menapak la kami bertiga p KFC,... part paling takleh lupa sampai bila bila, kami panjat pagar.. dah jalan bukan main jauh lagi, tiba tiba sampai kat gate, tengok gate tutup ! wallaweiii ....  KECIWA gilaa..

Tapi.. takkan nak patah balik kan, and berputus asa mcm tuh ja.. memang tak ar ~ HAHA :p
apa lagi, panjat ar gate tuh .. nasib baik takdak oqang . kalau tak , memang malu gila ~~ ;)
So, lepas mengharung macam2 dugaan, akhirnya berjaya jugak bekpez kat KFC .. hehe ..

Bila dah dekat nak exam nih,, jadi gila lak pangai .. :p

Btw, berjoging BAIK UTK KESIHATAN.. :)



CHECK IT OUT ~~







MEMANG KELETIHAN SGT DOE .









ALA ALA MODEL LA PULOK,  :P









~KAPPA~ DENGAN AKAK WAHIEY











SEMPAT LG BEGAMBA KAT DTC..HEHE














KECIKNYA AKU DISITUUU ..









CANTIK BANGUNAN BELAKANG TUH, YEAUWW ~










POSING TIME !!!







RASA LAH UDARA YG NYAMAN ~~









MATA MACAM TAK CUKUP TIDO JAH ~~ ::AT TASIK VARSITY::











JOM BELAJAR BERSENAM WITH MURNI





HAVING B'FAST AT KFC ~~



 Setakat ni dulu entry aku utk kali nih, BYE BYE ~~~~ :p




JANGAN BACA JE.. LIKE DAN KOMEN SEKALI YE :p

No comments:

Post a Comment